Tempah Tiket Penerbangan Anda Sekarang Dengan Tawaran “Holiday Special” Malaysia Airlines

Nikmati tawaran dalam penerbangan bertaraf dunia bersama Malaysia Airlines untuk terbang ke mana-mana destinasi  yang anda tuju dengan pengalaman yang lebih selesa dan hospitaliti memuaskan. 

Pada kali ini, Malaysia Airlines Berhad menawarkan penerbangan dengan tambang eksklusif sempena ‘The Malaysia Airlines Holiday Special’ pada 26 Februari 2024. Anda boleh terbang dengan harga istimewa yang ditawarkan bermula hari ini sehingga 30 November 2024. 

Harga Tiket Serendah RM79 (Ekonomi) & RM408 (Perniagaan)

Harga tiket yang ditawarkan adalah serendah RM79 untuk tiket Kelas Ekonomi dan RM 408 bagi Kelas Perniagaan untuk penerbangan sehala.

Jika anda sedang merancang percutian untuk ke destinasi seperti Kuching, Penang, Tokyo, Shanghai, Bangkok dan banyak lagi lokasi dengan harga menarik, sememangnya tawaran ‘The Malaysia Airlines Holiday Special’ ini patut direbut semua.

Dengan terbang bersama Malaysia Airlines, pasti anda akan merasai pengalaman yang lebih mengujakan sebaik sahaja melangkahkan kaki ke penerbangan ini.

Ini kerana keselesaan para penumpang adalah keutamaan utama pihak Malaysia Airlines. Semestinya perjalanan bercuti atau kerja akan lebih beerti dan diingati. 

Tempah Dengan Malaysia Airlines Untuk Penerbangan Selesa Bertaraf Dunia

Tidak kisah jika melancong solo, bersama keluarga atau pasangan, jom rancang perjalanan anda dengan penerbangan – harga tiket istimewa sempena ‘The Malaysia Airlines Holiday Special’ untuk pengalaman terbang yang lebih bermakna.

Harga istimewa, pengalaman terbang juga lebih selesa! Hanya dengan malaysiaairlines.com ✈️. Jom tempah sekarang.

Tempah Tiket 👉 The Malaysia Airlines Holiday Special Price

Related Posts